Mine behandlinger

Sportsskader

Vi dyrker idræt, fordi vi gerne vil have det godt, og fordi det er sjovt. Derfor er det utroligt frustrerende at blive bremset af en sportsskade, uanset om den tager form af et overrevet korsbånd i knæet, en generet iskiasnerve eller noget tredje.

Med akupunktur, fysiurgisk massage, kranio-sakral-terapi og auriculoterapi kan jeg lindre dine smerter og løsne de spændinger, kroppen reagerer med. Vi kan tilrettelægge et forløb, som giver dig de optimale genoptræningsbetingelser eller muliggør, at du kan fortsætte din træning i én eller anden udstrækning.

Undersøgelser viser i øvrigt, at massage efter træning hjælper dig til at restituere hurtigere samtidig med at du fastholder din muskelstyrke og giver øget smidighed. Massage kan gøre din vej til topform kortere og holde dig på toppen.

Personligt har jeg dyrket kampsport hele mit liv, har heste og ror kajak. AKURART holder til på havnen, klods op af Aarhus Crossfit og nær roklubber, sejlsport og dykkere. Uanset din sportsgren er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mærker negative effekter af din træning.