Mine behandlinger

Piskesmæld

Det tager kun en brøkdel af et sekund, så er et piskesmæld overstået. I teorien da, for mange døjer med eftervirkninger af rusketuren i måneder og år efter et uheld.Jeg har stor erfaring med behandling af piskesmæld og kan i mange tilfælde gøre klienter helt smertefri, også efter at sundhedsvæsenet har opgivet dem.

Mange forskelligeartede symptomer gør deres indtog – ofte tilsyneladende uden sammenhæng og mening. Hovedpine, svimmelhed, træthed, kæbespændinger, nakkesmerter, søvnbesvær, koncentrationsbesvær, fordøjelsesproblemer, frustration, synsændringer og hukommelsesbesvær er blandt de hyppigste, og ofte kan alle disse symptomer være til stede samtidig.

Behandlingen består i blide berøringer, som beroliger kroppens nervesystem. Nervesystemet hos en piskesmældsramt er næsten altid ”stresset op”, da kroppen stadig er i en ekstrem alarmtidstand. Ofte vil klienten kunne mærke en ændring allerede efter først behandling, da kroppen vil sænke sine parader og vende tilbage til en forbedret tilstand.