Mine behandlinger

Hovedpine og anspændthed

Der kan være utallige årsager til, at vi får ondt i hovedet. Et eksempel uheldige sideeffekter af tandlægebesøg, fordi arbejdet med tænderne kan give spændinger i kæbeleddet. Jeg har set flere eksempler på, at operationer i munden kan undgås, hvis man i stedet hjælper kroppen naturligt på vej med rosenterapi og/eller kranio-sakral-terapi.

‘Kranio-sakral-terapi’ lyder måske langhåret, men det er faktisk en meget jordbunden behandling. Det drejer sig om nervesystemet, som terapiformen optimerer, og den konkrete behandling er meget blid.

Ved hovedpine, migræne og spændinger er kranio-sakral-terapien velegnet, fordi den forbedrer blodtilførslen til hjernen. Selve den væske, der omgiver din hjerne indeni kraniet, er også en del af kranio-sakral-systemet. Behandlingen kan i øvrigt afspænde de stærke membraner, der holder din hjerne på plads, og alt i alt hjælpe dit hoved til at slappe af rent fysisk.

Jeg har gennem årene set mange eksempler på, at brug af stærk smertestillende medicin imod migræne kan undgås. I stedet for at bedøve nervesystemet med kemi, anbefaler jeg, at man går til problemets kerne og forsøger at løse det.